Beter verkopen in Duitsland.
Het kan.

U exporteert reeds naar Duitsland, maar het vlot niet? Of u wilt de Duitse markt opgaan en u hebt wat vrees voor het onbekende? Goed nieuws: ik ben Markus Schiemann. Ik woon al 12 jaar in Vlaanderen en m’n Nederlands is nagenoeg perfect. Als manager heb ik grote projecten geleid in Duitsland en aan Duitse bedrijven verkocht. Ik ken de cultuur en ik zal u helpen om beter te verkopen in Duitsland.

Laten we elkaar ontmoeten.

Dit zijn veelgehoorde vragen die Markus Schiemann krijgt van zijn klanten. Misschien herkenbaar voor u?

Pijl_Rechts

Hoe weet ik of Duitsers behoefte hebben aan mijn product?

Pijl_Rechts

Zijn er cultuurverschillen tussen de regio’s in Duitsland? Welke?

Pijl_Rechts

Voor mijn producten/diensten heb ik een go-to-marketstrategie. Werkt die in Duitsland?

Pijl_Rechts

Zijn er subsidies beschikbaar en kan Schiemann helpen bij het opmaken van het dossier?

Vermijd alle valkuilen
op de Duitse markt.

De Duitse markt is een grote markt. In één klap kan u 84 miljoen mensen bereiken. Dankzij Schiemann zal u het gemak ervaren om met kennis zaken te doen in Duitsland. Met 25 jaar ervaring in Duitse bedrijven kan Schiemann zich specialist noemen in de materie. Schiemann leert u de Duitse handelcultuur kennen, hij werkt samen met u een tactiek en strategie uit die maakt dat u beter zal verkopen in Duitsland. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek van 60 minuten, gaan we op zoek naar de mogelijkheden op de Duitse markt.

Plan van aanpak

Behoefteanalyse

Voor uw producten en diensten bepalen wij de potentiële doelgroepen in Duitsland. Op basis van hun bevindingen en noden kunnen we een correcte en succesvolle tactiek bepalen zodat we beter verkopen in Duitsland.

Prototyping

Op basis van de behoeftes van uw potentiële Duitse klanten bepalen we de communicatieflow, de inhoud van de communicatie en de kanalen waarin we zullen communiceren. Een testfase op kleine schaal is een must om de tractie en de conversie van de toekomstige klanten te monitoren.

Implementatie

De gekristalliseerde aanpak die een succesvolle tactiek is om de Duitse prospects te benaderen, wordt uitgerold. Nu gaan we via een duidelijke segmentatie doelgericht de unieke waarde van uw producten en diensten bekend maken, conversies genereren en verkopen realiseren.

Monitoring

Na de succesvolle lancering en uitrol van onze verkoopstrategie in Duitsland zullen we blijvend de tendens volgen bij uw klanten, monitoren we de verkoop en toetsen we de vooropgestelde interne en externe parameters en ageren we snel op wijzigingen en opportuniteiten in de Duitse markt.

Strookt onze aanpak ook met uw visie en overweegt u om samen te werken met Schiemann? Boek dan uw 60’-babbel. Tijdens dit vrijblijvend adviesgesprek gaan we op zoek naar de mogelijkheden voor uw bedrijf op de Duitse markt.

VOOR WIE

Werken we ook voor uw sector?

Wellicht wel. Markus Schiemann en zijn team hebben decennialang ervaring in de industriële sectoren in Duitsland. Deze expertise in de Duitse markt wendt Schiemann aan om ook de Duitse cultuur kenbaar te maken in de BtC-markt. Dus vandaag kunnen we stellen dat alle bedrijven, van KMO tot grote internationale onderneming een meerwaarde ervaren en heel wat valkuilen vermijden dankzij die ongelofelijke kennis van de Duitse markt. Laat ons even overleggen:

TEVREDEN KLANTEN

Onze eigen klanten zijn onze beste reclame

Markus Schiemann werkte onder andere al voor:

Contacteer Markus Schiemann