Beter verkopen in Duitsland.
Het kan.

U exporteert reeds naar Duitsland, maar het vlot niet? Of u wilt de Duitse markt opgaan en u hebt wat vrees voor het onbekende? Goed nieuws: ik ben Markus Schiemann en ik woon al 25 jaar in Vlaanderen. M’n Nederlands is nagenoeg perfect en als manager heb ik grote projecten geleid in Duitsland. Ik ken de cultuur en ik zal jouw helpen om beter te verkopen in Duitsland.

Laten we elkaar ontmoeten.

Dit zijn veelgehoorde vragen die Markus Schiemann krijgt van zijn klanten. Misschien herkenbaar voor u?

Zijn er subsidies beschikbaar en kan Schiemann helpen bij het opmaken van het dossier?

Hoe weet ik of Duitsers behoefte hebben aan mijn product?

Zijn er cultuurverschillen tussen de regio’s in Duitsland? Welke?

Voor mijn producten/diensten heb ik een go-to-marketstrategie. Werkt die in Duitsland?

Vermijd alle valkuilen
op de Duitse markt.

De Duitse markt is een grote markt. In één klap kan u 84 miljoen mensen bereiken. Dankzij Schiemann zal u het gemak ervaren om met kennis zaken te doen in Duitsland. Met 25 jaar ervaring in Duitse bedrijven kan Schiemann zich specialist noemen in de materie. Schiemann leert u de Duitse handelcultuur kennen, hij werkt samen met u een tactiek en strategie uit die maakt dat u beter zal verkopen in Duitsland.

Plan van aanpak

Behoefteanalyse

Uw producten en diensten worden voorgesteld aan uw potentiële doelgroep in Duitsland. Op basis van hun bevindingen en noden kunnen we een correcte en succesvolle tactiek bepalen zodat we beter verkopen in Duitsland.

Prototyping

Op basis van de behoeftes van onze potentiële Duitse klanten bepalen we de communicatieflow, de inhoud van de communicatie en de kanalen waarin we zullen communiceren. Een testfase op kleine schaal is een must om de tractie en de conversie van de toekomstige klanten te monitoren.

Implementatie

De gekristalliseerde aanpak die een succesvolle tactiek is om de Duitse prospects te benaderen, wordt uitgerold. Nu gaan we via een duidelijke segmentatie doelgericht de unieke waarde van onze producten en diensten bekend maken, conversies genereren en verkopen realiseren.

Monitoring

Na de succesvolle lancering en uitrol van onze verkoopstrategie in Duitsland zullen we blijvend de tendens volgen bij onze klanten, monitoren we onze verkoop en toetsen we de vooropgestelde interne en externe parameters en ageren we snel op wijzigingen en opportuniteiten in de Duitse markt.

Contacteer ons

Kom langs in onze winkel of contacteer ons