Marketing drijft me. Wat drijft jou?

Ik ben Peter.
Al twintig jaar professioneel bezig met marketing en communicatie,
mentor van innovatieve start-ups en creatieveling pur sang.
Ik gebruik mijn expertise om jouw bedrijf vooruit te helpen.

Hoe kan ik jou helpen?

Marketing is mijn passie. Als ondernemer heb ik de afgelopen twintig jaar een pak expertise opgebouwd. Die ervaring wil ik delen zodat je betere beslissingen kunt nemen binnen jouw bedrijf.

Ik luister naar je verhaal en ben een klankbord voor jouw ideeën. Die informatie gebruik ik om jouw team inzichten te geven. Het is mijn missie om jouw bedrijf aan een kraakheldere marketingstrategie en toekomstgerichte positionering te helpen. Mijn ondersteuning geeft je een kompas op korte termijn en zorgt op lange termijn voor het behoud en de versterking van je marktpositie.

Ik beloof jou interessante marketingtips, een optimalisatie van je interne en externe communicatie, respect, toewijding en resultaten. Wat ik daarvoor vraag? Passie voor jouw bedrijf.

Ik ben gedreven door marketing en kan niet wachten om jouw drive te leren kennen.

Bel Peter op 0476 62 23 15 of mail peter@peterdegryse.be

Referenties

Je wilt je marketing en communicatie uitbesteden? Peter en zijn DENK! Team zijn je beste partner hiervoor. Zij nemen elke opdracht zo ter harte, investeren om jou te begrijpen en werken keihard om het perfecte resultaat neer te zetten.

Geen lucht en mooie woorden maar een communicatiebureau dat je een merkbaar resultaat oplevert!

Kristien Van Lembergen
Psycholoog – Bemiddelaar in conflicten op de werkvloer

Peter is a great individual. He is a very professional and dedicated manager with a strong work ethic. I would recommend Peter and his firm to anyone looking for someone with the drive to bring in a creative project on time and on target.

Steve Roose
Director, Event Mosaic

Samenwerken met het team van DENK heeft mij heel wat nieuwe inzichten doen krijgen op marketing vlak. De diverse teamleden onder leiding van Peter hebben absoluut een meerwaarde betekend voor mijn projecten. Ik kan DENK dan ook zonder enige aarzeling aanbevelen. Dat het ook op persoonlijk vlak een match was is natuurlijk ook leuk meegenomen.

Pascal Vangampelaere

Als directeur van Thermae Palace heb ik door het publicitieitskantoor DENK! een communicatie plan laten opmaken dat meer dan aan onze verwachtingen voldeed. Zowel de creativiteit, de snelheid van offerte als de prijs waren meer dan in orde. Ik kan Peter en zijn bedrijf dan ook zeker aanbevelen.

Jef Moons
General Manager at Novotel

Ik heb Peter leren kennen als een gedreven ondernemer. In het begin eerder bescheiden en wat teruggetrokken, maar in het project groeiende heeft hij zich weten te onderscheiden als een volwaardige ‘communications manager’. Op geluk kan je eindeloos wachten maar uiteindelijk bereid je je geluk beter zelf voor en dat doet Peter goed.

Michel Vervisch
Plastic pipe professional

Great personality with personal touch in his work. Listens to the clients desire and put his ingredients in it. Great match.

Alexander Piers
General Manager, OSTEND INVEST

Drie keuzes om met Peter De Gryse samen te werken

Peter geeft jou graag inzichten zodat je aan de slag kan. Dat doet Peter gratis.

Je kan ook een 1-op-1-sessie boeken met Peter. Het resultaat hiervan is een concreet plan dat jou een houvast geeft bij jouw tactische en strategische beslissingen.

Stel dat jij andere stakeholders uit jouw organisatie wil betrekken, komt Peter graag bij jou langs. Er volgt een intakegesprek en op basis van jullie behoeften zetten we een workshop op voor jouw team.

Jouw eigen marketingplan
Gratis

  • Vul zeven vragen in
  • Peter bekijkt jouw antwoorden
  • Jij krijgt gratis een analyse

Workshop in 1 op 1
€ 488

  • Peter polst naar jouw behoeften
  • Jij en Peter hebben een 1-op-1-meeting
  • Peter geeft jou de analyse

Workshop in groep
€ 988

  • Peter wil de behoefte van jouw team kennen
  • Er volgt een workshop met jouw stakeholders
  • Peter geeft jouw de analyse

Jouw eigen marketingplan in 7 stappen

Heb je een vraag voor Peter?