Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/sites/web/uwdenkbe/www_before_autogit/lenzen/wp-content/themes/understrap-child/functions.php on line 73
Lenzen

We helpen graag bij het kiezen van de juiste lenzen. Ben je nog geen klant? Maak dan eerst een afspraak bij Optiek Jo.
Wij hebben het beste voor ogen.

Shop online Maak een afspraak

Spaar voor je bril of zonnebril

Enkel voordelen bij het online bestellen van lenzen via onze webshop. Per aankoop die je doet, verdien je automatisch punten. Met deze punten spaar je voor een nieuwe bril of zonnebril bij Optiek Jo. Makkelijk toch?

optiekjo_bril

Oogmeting

Wij zijn echte aanpassers van lenzen. De ogen zijn gevoelig en kwetsbaar, niet iedere lens is voor iedereen geschikt. Daarom maken wij een topografie (een soort kaart) van de cornea, ook wel hoornvlies genoemd en bekijken wij in detail de tranenfilm, de helderheid en de vormgeving van die cornea. Op regelmatige wijze volgen wij dit op zodat wij uw ogen in topconditie kunnen houden. Wij hebben het beste voor ogen.

Ken je jouw sterkte, type en maat al? Bij Optiek Jo ben je aan het juiste adres: al sinds 1993 voert Jo oogmetingen volgens MKH uit, een bijzondere testmethode. Met de Polatest meten we accuraat hoe elk oog afzonderlijk werkt en hoe goed beide ogen samenwerken. We kunnen de kleinste afwijkingen in de kijkassen opsporen en eventueel corrigeren dankzij een precieze prismameting.

Resultaat: een sterke vermindering tot volledige verdwijning van je klachten.

Jouw zicht is onze grootste zorg. Vul onze online enquête in om na te gaan of de Polatest ook jou kan helpen. Of maak meteen een afspraak met Jo via 09 388 68 50 of info@optiekjo.be.

optiek_jo_oogmeting

Glazen voor lenzendragers

Het is belangrijk om je lenzen af en toe in ruilen voor een bril (ontdek hier waarom). Daarom ontwikkelde Zeiss speciale lenzen voor contactlensdragers. Het allroundpakket voor stressvrij zicht bevat een innovatief brillenglasontwerp. Het is aangepast aan de behoeftes van de contactlensdrager, gecombineerd met een technologie en brilenglascoating geoptimaliseerd voor zicht in de digitale wereld.

Kom de ZEISS EnergizeMe brillenglazen ontdekken bij Optiek Jo. Met meer dan 27 jaar ervaring blijven we één van de meest innovatieve optiekzaken in het land.

151027_0390-01_Optiek_Jo_okt_2015-5

Eerste hulp bij lenzen (FAQ)

Vul je gegevens in en kom de antwoorden op al je vragen te weten. We sturen je ook een mail met de 10 meest gestelde problemen bij lenzen – en wat eraan te doen.

optiekjo_lens

Ik wil een afspraak maken met Jo