Slider

Components to improve
your design

Isatronick is een onafhankelijke distributeur van inductieve en passieve elektronische componenten, zowel standaard als klantspecifiek (custom design).

Bekijk onze flexibiliteit en passie in een van onze cases of neem even contact op
voor een gesprek.

Ontwikkelingssoftware, tijdsdruk en zoekmachines duwen het ontwerp vaak in de richting van specifieke fabricaten die snel leverbaar, maar vaak duur zijn.

Tijdens de prototype fase is dat geen probleem, maar voor serieproductie kan selectie van deze merken de totale kost van het eindproduct aanzienlijk verhogen.

Vooral op gebied van inductieve componenten biedt Isatronick evenwaardige en goedkopere producten, afkomstig van middelgrote fabrikanten die hun betrouwbaarheid en competitiviteit meer dan bewezen hebben.
Ook voor custom design. En met de nodige keurcertificaten.

Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen en ons onderscheiden van andere leveranciers?  Contacteer ons!

Isatronick: leverancier van standaard en op maat gemaakte inductieve oplossingen.

Of het nu gaat om standaard componenten of betaalbaar maatwerk, bij Isatronick kunt u voor beide terecht.

We leveren componenten voor diverse toepassingen zoals keukenapparatuur, automotive, healthcare, hoogwaardige audio, HVAC, verlichting, machinesturingen en nog veel meer!

Hoe we dat doen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. De kans is groot dat we ook u kunnen verder helpen!

Productgroepen waar we sterk in zijn

0031-02_Isatronick_Iconen_wit-01

Ringkern-, print-, Flyback-, SMPS transformatoren

Of het nu gaat om lineaire of switch-mode toepassingen, ringkern-, print- SMPS- of Flyback transformatoren, 50Hz of hogere frequenties, bij Isatronick bent u aan het juiste adres. Ook voor custom ontwerpen en een snelle prototype/sample service kan u bij ons terecht.

0031-02_Isatronick_Iconen_wit-02

Inductieve,- Magnetische Componenten

Voor THT zowel als SMD toepassingen. Gebaseerd op diverse soorten kernmateriaal: ferriet, metaalpoeder, Hi-Fux, MPP, Sendust, Amorfe of Nanokristallijne kernen in alle gekende formaten.

0031-02_Isatronick_Iconen_wit-03

Temperatuur-, Stof-, CO2 sensoren

Op basis van NTC, PTC, Pt1000, Pt100, bimetaal, thermokoppel, of digitale elementen. In standaard of op maat gemaakte behuizingen. Uitvoeringen voor specifieke toepassingen, bijvoorbeeld automotive of HVAC waarbij vochtindringing op langere termijn een reëel risico is.

Isatronick, sterk in maatwerk

Inductieve componenten

Naast een uitgebreid gamma inductieve componenten in standaard formaten levert Isatronick ook spoelen en transformatoren volgens klantspecificatie.  Omdat het meestal gaat om relatief kleine aantallen en vanwege de grote variëteit aan kernen, spoelkokers en formaten is het vrijwel onmogelijk voor één enkele fabrikant om alle nodige kennis en productiemiddelen in huis te hebben

Isatronick werkt nauw samen met selecte groep ontwerpers en producenten die de specifieke vaardigheden hebben om te kunnen beantwoorden aan de meest uiteenlopende vereisten. Zowel hoogfrequent als 50 Hz.

Of het nu gaat om ETD, EFD, EI, RM of ringkernen, ferriet, amorf of nanokristallijn, in conventionele of SMD montage, u kan bij ons terecht voor een concurrentieel en kwalitatief voorstel.

Klik hier voor meer info over de producent.

Tewa Temperatuur Sensoren

Overal waar nauwkeurige en stabiele temperatuurmeting noodzakelijk is, zorgen wij voor de juiste sensor in uw proces.

Sensoren op basis van NTC, PTC, Pt1000, Pt100, bimetaal, thermokoppel of digitale elementen. Geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen zoals bijvoorbeeld. in de automobielbranche, HVAC, medisch, instrumentatie, branddetectie, koeling, white goods, boilers ….

We werken samen met TEWA, een Poolse, ISO9001 en Ex gecertificeerde fabrikant van temperatuursensors. De meeste NTC elementen worden door TEWA zelf geproduceerd, waardoor ze snel, flexibel en competitief kunnen reageren op specifieke vereisten, ook qua behuizing, aansluiting enzovoort.

De locaties in Polen en China staan borg voor een competitief product.

Klik hier voor meer info over de producent.

EMC Filters

Roxburgh EMC is een fabrikant van EMC-filters, EMC-componenten en overspanningsbeveiligingsapparatuur die voldoen aan UL, cUL, CSA en RoHS normen.

  • Industriële EMC-filters, enkel- en 3-fasig
  • IEC-inlaatfilters
  • Op chassis gemonteerde filters
  • Smoorspoelen en RC-netwerken
  • Producten voor overspanningsbeveiliging

Standaardproducten, maar ook oplossingen voor uw specifieke EMC problemen Pre-compliance EMC tests ( radiated & conducted ) zijn mogelijk. Dit kan bij u ter plaatse of in het Roxburgh laboratorium.

Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord.

Klik hier voor meer info over de producent.

Benieuwd hoe we dat voor elkaar krijgen? Daag ons uit en stuur uw specificaties!

Een uitgebreid gamma connectoren

Schroefaansluiting of veerdrukaansluiting, printklem, RJ45, Board-to-Board, backplane, Coax, Power, Metric, Hard Metric, … voor vrijwel alle toepassingen hebben we de passende aansluittechniek.

Nieuw in ons assortiment en deze maand uitgelicht!

Elektronica evolueert snel en voortdurend komen er nieuwe producten bij.
Elke maand zetten we enkele nieuwigheden en fabrikanten in de kijker.

cropped-S_euroq-1-2

Din Rail behuizingen van Elbag 
ELBAG is gespecialiseerd in de productie van kunststof behuizingen voor elektronica, bijvoorbeeld voor montage in apparaten of reksystemen met DIN rails. Toepassingen in Domotica, HVAC, airconditioning, kortom overal waar een betaalbare behuizing gewenst is.

cropped-PT-Click-800x505

Priatherm: One step ahead in cooling
Priatherm is een Italiaanse fabrikant van koelelementen voor toepassingen met hoge vermogensdichtheid. Ze produceren geëxtrudeerde maar ook goedkopere  hardgesoldeerde/gebrazeerde heat sinks. Ze zorgen voor een snelle prototype service voor klantspecifieke ontwerpen dankzij een doorgedreven CAD/CAM uitrusting.

cropped-product-range-1-3

Nuvotem-Talema
Talema produceert toroïdale transformatoren en verwante inductieve componenten. Dankzij de nodige ENEC en UL certificaten kan Talema naast een standaard gamma ook custom designs leveren mét keurmerk. Hierdoor kan de klant heel wat tijd en keuringskosten besparen. Zelfs voor medische toepassingen.

Case: ADB Safe Gate & TKH Airport Solutions

Componenten voor start- en landingsbaan-
verlichting

Isatronick werkt met zorgvuldig geselecteerde ontwerpers en producenten die de specifieke vaardigheden en certificaten hebben om te kunnen beantwoorden aan de meest uiteenlopende vereisten. Zowel hoogfrequent als 50 Hz. Ook voor custom made producten kan u bij ons terecht. Benieuwd naar enkele inspirerende cases? Klik hieronder!

Infrabel & Dual Inventive

Dagelijks rijden er duizenden treinen op de Belgische en Nederlandse sporen. Het treinverkeer wordt mede door de hoogwaardige componenten van Isatronick op een efficiënte én betrouwbare manier in goede banen geleid.

Terughoudendheid is gebruikelijk bij het selecteren van leveranciers, maar zoals u op onze referentiepagina kunt zien, kozen al heel wat gerenommeerde bedrijven voor Isatronick. Wij vragen enkel om een kans om te bewijzen dat we ook voor u iets kunnen betekenen.

Wat niet iedereen weet

Wist u dat sommige van onze componenten uit dezelfde fabriek komen die ook produceert voor bekende  “private labels”.
Voor deze private labels betaalt u extra. Isatronick houdt het liever transparant. We geven duidelijk aan wie de originele fabrikant is en kunnen dezelfde kwaliteit leveren tegen betere voorwaarden.

Klantentestimonials

head_LOGO1

Jean Paul Buschman
Head Electronics BV  KATWIJK  (NL)

“Wij deden al zaken met diverse leveranciers, maar gingen op zoek naar goedkopere alternatieven. Zo zijn we uitgekomen bij Isatronick. Ze zijn betrouwbaar, bieden betere prijzen aan en het is plezierig zaken doen. Ik zou Isatronick zeker aanraden voor de goede samenwerking en de besparingen die de samenwerking oplevert.”

bepidem-100x100

Pierre Demarthe
Senior Buyer, ABB Jumet  Charleroi (B)

“Wij werken al meer dan 30 jaar samen met Isatronick en al deze tijd verloopt de samenwerking heel vlot. Ze antwoorden heel rap en de producten worden ook altijd tijdig geleverd. Ik zou Isatronick zeker aanbevelen vanwege het halen van deadlines en hun technische vaardigheden.”

landingsbaan-2png

ADB Safegate en TKH Airport Solutions
Eric, ADB Safegate bvba  en TKH Airport Solutions

“Onze oude generatie halogeen lichtbakens werden dankzij Isatronick vervangen door nieuwe energiezuinige LED’ s. Dit was een zeer specifieke opdracht met strikte elektrische vereisten. Isatronick is erin geslaagd transformatoren te leveren die 100% voldeden aan de strenge ADB en TKH Airport Solution specificaties.”

Referenties

ISATRONICK bv (België)
KMO Zone Doornboom
Herentalsebaan 406 Unit B7
B-2160 Wommelgem

+32 3 448 19 76
+32 3 448 11 95
info@isatronick.be
BTW: BE 0439.332.301

cropped-Bedrijfspand2

ISATRONICK bv (Nederland)
Bisschop de Vetplein 7
5126 CA Gilze

+31 6 46 78 90 62
+31 499 87 15 77
info@isatronick.nl
KvK 20150363 0000
BTW: NL8205.25.224B01

Gebouw Isatronick

Temperatuursensoren voor Bravilor Bonamat

Componenten voor vliegbaan verlichting

Transformatoren voor Global Organ Group