HALLO!

Met HalloJij wil bewegingscoach Kevin jou pijnvrij laten genieten van sport.
En iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of doelstelling!

Na een kennismakingsgesprek en bewegingsanalyse stippelt Kevin een schema voor je uit. Hij begeleidt en coacht je op weg naar een gezonde(re) levensstijl. Dat kan via groepslessen van maximum vijf personen of met individuele sessies, die keuze is volledig aan jou.

Ook ontspanning wordt bij HalloJij niet vergeten. Na het sporten kan je terecht bij Hanne, onze relaxspecialist. Haar handen tintelen al om jou een welverdiende massage te geven na al die inspanningen.

Hallo!
Ontbijt jij wel gezond?

Wist je dat jouw fitheid en gemoed volledig kunnen afhangen van wat je als eerste doet als je uit bed komt? Een voedzaam ontbijt en een goede ochtendroutine zijn dus van enorme invloed op hoe jij de rest van jouw dag zult beleven. Ontdek in onze ontbijtworkshop hoe je jouw dag fantastisch kunt inzetten.

Ontdek onze programma’s

Tijdens onze sessies op en top bewegen leer je correct bewegen op maat van jouw lichaam. Je sport pijnvrij en met duidelijke doelen voor ogen. We bewegen in kleine groepjes tot 5 personen, waardoor we je individuele aandacht kunnen bieden aan de prijs van een groepssessie.

Veel mensen staan ’s morgens al op met een moe gevoel dat doorheen de dag alleen maar erger wordt. Ze voelen zich niet fit genoeg om na een drukke werkdag hun sportschoenen aan te trekken. Maar wist je dat je net door te sporten je energie terug kan krijgen en zo de dagen fit en gezond kan beleven?

Ons lichaam is onze tempel. Toch gedragen we ons er niet altijd naar en dat resulteert al snel in mindere prestaties, zowel thuis als op het werk. Bewegingsspecialist Kevin geeft jouw groep alle inzichten om fit, gezond en pijnvrij door het leven te gaan. Raak geïnspireerd door zijn passie voor gezondheid en bewegen.

Hoe je beweegt, hangt af van heel wat factoren. Ieder lichaam functioneert dan ook op een andere manier. Tijdens op en top uniek bekijken we nauwgezet de beste manier om jouw lichaam fit en gezond te maken. Dankzij onze persoonlijke aanpak krijg je snellere en betere resultaten bij het behalen van jouw doelen.

Wat onze klanten vertellen