Doneer €20 en krijg een geschenkbox van €60

Doneer €20 en ontvang als bedanking een geluksdoos t.w.v. €60 vol cadeaubonnen van Oostendse handelaren en leuke goodies.

Jouw €20 gaat integraal naar Lichtbaken vzw. Met jouw €20 kan Lichtbaken vzw maar liefst 10 warme maaltijden uitdelen aan kwetsbare Oostendenaren. Jij ontvangt als dank voor jouw donatie een geschenkbox ter waarde van €60.

Ontdek hier wat je in jouw geschenkbox kan vinden.

Geluksdozen.be is een initiatief van Warm Oostende t.v.v. vzw Lichtbaken.
Per donatie van €20 kan Lichtbaken maar liefst 20 warme maaltijden schenken aan Oostendenaren die het nodig hebben.

Je steunt met je donatie niet enkel Lichtbaken vzw, je steunt ook onze lokale handelaren en je verwent jezelf met een leuke geschenkbox!

Wat zit er allemaal in de geluksdoos?

 

De geluksdoos bevat cadeaubonnen van Oostendse handelaren en leuke goodies. In totaal ontvang je meer dan € 60 aan goodies en bonnen van lokale handelaren als bedanking voor jouw donatie van € 20.

Driedubbel bedankt!

Elke geluksdoos is anders, dus je wordt sowieso verrast! In de geschenkbox kan je bijvoorbeeld cadeaubonnen vinden voor 2 Brugse Zotten of cava, een carwashbeurt, verzorgingsproducten, lekkere taart en desserts, een reinigingsset voor je (zonne-)bril, een ritje met een go-cart, een ticket voor het James Ensorhuis, een fles wijn, … Maar je vindt er ook allerlei leuke goodies in. En dat allemaal van lokale handelaren in Oostende.

Jouw geluksdoos is meer dan €60 waard, zo willen wij jou driedubbel en dik bedanken voor je donatie van €20!

Hoe doneren en een geluksdoos ontvangen?

Stap 1: Klik op ‘Ik wil € 20 doneren’;
Stap 2: Vul je gegevens in om je geluksdoos te ontvangen;
Stap 3: Kies je verzend- en betaalmethode;
Stap 4: Je ontvangt als bedanking voor jouw donatie van € 20
je geschenkbox t.w.v. € 60;
Stap 5: Genieten van je goodies en cadeaubonnen bij onze lokale handelaren!

Geschenken dankzij:

Over vzw Lichtbaken

Lichtbaken is een ontmoetingscentrum voor mensen die het wat moeilijk hebben in het leven. Onze belangrijkste dienst is een luisterend oor, een gezellige babbel en een volwaardige maaltijd aanbieden. We proberen ook zoveel als mogelijk materiële middelen ter beschikking van de hulpbehoevenden te stellen, zodat hun leven draagbaar wordt.

Onze organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers, die zich dag in dag uit inzetten voor hulpbehoevende Oostendenaren. In ons sociaal restaurant vinden onze gasten vriendschap bij elkaar én bij de vrijwilligers. Hier wordt geen oordeel over je geveld. Dat is de basis van echte vriendschap. Zo is vzw Lichtbaken het lichtpuntje in de dagen van vele hulpbehoevenden.

Lees meer over vzw Lichtbaken of bekijk hier de videoreportage van Lichtbaken vzw.