Contacteer ons

Graag meer informatie over Furrina II? Maak een afspraak voor een bezichtiging van de residentie.

Gratis elektrische fiets

Wist u dat u bij aankoop van een appartement een elektrische fiets cadeau krijgt? Deze actie is geldig tot 28/02/2019, maak dus snel een afspraak om Furrina II te bezichtigen!

Francis getuigt over Furrina

Francis vertelt u alvast met veel plezier iets meer over de groene omgeving. Hij vond in Furrina I zijn ideale appartement.

Ontdek Veurne en de Westhoek

Bij een bezoek aan Furrina II kunt u gratis gebruik maken van onze elektrische fietsen om de groene omgeving en de zee te ontdekken. Maak een afspraak en reserveer uw fietsen.

Furrina II

 

Maak kennis met residentie Furrina II, een nieuw woonproject in Veurne waarin 17 ruime en praktisch ingedeelde woonappartementen met garages te vinden zijn. Furrina II koppelt hedendaags wooncomfort aan moderne architectuur. Bovendien wordt elk appartement afgewerkt met duurzame en kwalitatieve materialen. Kortom, een residentiële topper die
aanvoelt als een echte thuis.

Uw omgeving

 

Furrina II bevindt zich langs de vaart, met een prachtig uitzicht op de parkomgeving. Nabij de residentie kunt u gebruikmaken van de winkelfaciliteiten, recreatie, openbaar vervoer … Ook het centrum van het pittoreske Veurne is zeer dichtbij. Dit alles op wandelafstand dankzij de nieuwe voetgangers- en fietsersbrug over de vaart, die naar aanleiding van dit project wordt aangelegd.

Bouwonderneming Catteeu

 

Bouwonderneming Catteeu bvba profileert zich al 26 jaar als een dynamische en betrouwbare partner voor al uw bouwprojecten in de Westhoek. Ons team buigt zich over uw wensen en garandeert u een werfopvolging met aandacht voor detail, timing en budget.