OVER ONS

Met uiterste precisie zorgen wij voor uw project.
Kwaliteit en service zijn bij ons de regel, geen uitzondering.

Erik Huylebroeck startte zijn carrière als interieurbouwer ruim 25 jaar geleden met de overname van het familiale inrichtingsbedrijf van zijn vader.

Op korte tijd wist hij NV Huylebroeck uit te bouwen tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van conceptuitwerking en interieurinrichting. .

De basis van het succes schuilt in het aanbieden van een uniek totaalconcept, waarbij alle disciplines van afbraak tot aankleding in één hand verenigd zijn. Dat ontzorgt de klant creëert een perfecte afstemming tussen de opvolging en coördinatie van de verschillende werken.

Erik Huylebroeck beschikt over partners van specialisten in de verschillende bouw- en inrichtingsdomeinen, waar we reeds jarenlang mee samenwerken.

Zelf zegt Erik daarover: “Kwaliteit en nazorg zijn mijn beste publiciteit. Daarom werk ik enkel met specialisten die tot het kruim van hun vakgebied behoren. Daardoor mag ik ook met trots vaststellen dat ik met veel van mijn klanten een hechte relatie heb opgebouwd die al heel wat jaren meegaat”.