Wij zijn de megafoon
voor jouw bedrijf

DENK! is jouw marketing- en communicatiebureau, wij versterken jouw boodschap. Samen creëren we een doeltreffende marketing– en verkoopstrategie én de praktische uitwerking ervan. Zo geven wij jouw verkoop een extra boost.

Strategie

Denken we mee aan de toekomst van jouw bedrijf? Met een weloverwogen marketingstrategie, een doordacht marketingplan, een sterke verkoopstrategie én boeiende creatieve concepten en acties helpen we jouw bedrijf groeien.

Grafisch ontwerp

Huisstijl, folder, campagnebeeld, brochure … de mogelijkheden zijn eindeloos. Ons grafisch team werkt voor jou aan een sterke tool met oog voor esthetiek én detail.

Webdesign

Usability, responsive design, helder technisch onderbouwd, strakke grafische vormgeving … voor ons team van designers en developers zijn het geen vereisten maar vanzelfsprekendheden. Samen brengen we jouw verhaal ook digitaal tot leven.

Online marketing

Inzetten op een sterke online aanwezigheid is vandaag voor ieder bedrijf noodzakelijk. De doelstellingen zijn heel uiteenlopend: meer naamsbekendheid, een sterkere klantenloyaliteit en/of een stijging van het aantal bezoekers en de verkoop. We doen er alles aan de juiste doelstellingen van jouw bedrijf op te stellen én te halen via SEA, SEO, E-mailmarketing en Social Media Marketing.

Video & Animatie

Wanneer iets visueel is, pikken wij dat veel sneller op dan tekst. Wij vertalen jouw boodschap in een krachtige animatie, explainervideo, bedrijfsfilm of testimonial. We werken een video uit op maat die via verschillende kanalen jouw doelpubliek bereikt.

Get in touch!

We werken graag mee aan jouw volgende project.
Laat hieronder je contactgegevens na en wij nodigen je uit voor een verkennende babbel en een kop koffie. Welcome Manager Nadine staat in ieder geval al klaar met de koekjes!

Ontmoet ons team

Onze gedreven professionele medewerkers staan dagelijks voor je klaar. Elk met hun specifieke expertise.  Herken jij de functie van iedere Denker in onderstaande video?